Pesti irodájában marad a Skyscanner

A nemzetközi utazás kereső portál, a magyar applikációfejlesztő céget pár éve felvásárló Skyscanner mintegy 1 000 négyzetméteren folytatja működését a pest belvárosában lévő K6 Irodaházban. A meglévő szerződésük sikeres újratárgyalását a JLL ingatlantanácsadói végezték.

A JLL nemzetközi ingatlantanácsadó látta el a globálisan népszerű, skóciai Skyscanner utazási keresési szolgáltató budapesti irodájának bérlőképviseletét. Az 1 000 négyzetméterről szóló bérleti szerződés újratárgyalása sikeresen zárult, a bérlő további 5 évre írt alá a K6 Irodaházban.

A Skyscanner az utazáshoz kötődő internetes keresésekre specializálódott aggregált keresőmotor, amellyel például időpont vagy úticél szerint kereshetünk repülőjegyeket, hoteleket, bérelhető autókat. Jelenleg több, mint 30 nyelven kínálja szolgáltatásait, melyek rendkívüli népszerűségnek örvendenek az egész világon, és a vezető utazáskereső portálok közé tartozik.

Ma már számos IT technológiai szolgáltató rendelkezik irodával Budapesten, mely annak is köszönhető, hogy felismerték, Magyarország erős az informatikai szaktudás terén és a folyamatosan fejlődő gazdaság hatással van a minőségi irodapiaci kínálatra is. A Skyscanner 2014-es, magyarországi mobil fejlesztő központjának megnyitásakor (ekkor vásárolták fel a kis-közepes magyar applikációfejlesztőt) az Astoriánál található K6 Irodaházat választotta a kibővült magyar csapat számára, ahol azóta is sikeresen folytatják tevékenységüket.

Read more…